Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

TOKOM MARTA REGIONALNE KONFERENCIJE O LOKALNIM JAVNIM PREDUZEĆIMA U ZAJEČARU, ČAČAKU I LESKOVACU

07. mart 2022.

 

Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2) organizuje dvodnevne regionalne konferencije o lokalnim javnim preduzećima u Zaječaru, Čačaku i Leskovacu na teme: nadzor nad lokalnim javnim preduzećima za donosioce i digitalizacija nadzora nad javnim preduzećima.

Imajući u vidu značaj tema za jedinice lokalne samouprave i javna preduzeća, učesnici koferencija su članovi nadzornih odbora i rukovodstva lokalnih javnih preduzeća, kao i članovi veća i načelnici jedinica lokalne samouprave.

Na konferencijama će se razgovarati o ulozi i odgovornosti donosioca odluka, finansijjskom izveštavanju i transparentnosti. Takođe, eksperti projekta RELOF2 će korisnicima predstaviti informacioni sistem koji omogućava digitalizaciju nadzora nad javnim preduzećima u Srbiji, kao i načine za njegovu upotrebu.

Plan regionalnih konferencija:  

- Zaječar, 10. i 11.03.2022. godine, u 11 časova, Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga, ulica Nikole Pašića 37, 5. sprat

- Čačak, 16. i 17. 03.2022. godine, u 11 časova. Hotel Aveny, ulica Stoje Tošić 12g

- Leskovac, 30. i 31.03.2022. godine, u 11 časova, Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, ulica Stojana Ljubića 12

Prijave predstavnika (ime i prezime, funkciju, instituciju i e-mail adresu), dostavljaju se na adresu office@lokalnefinansije.rs.

 


 

 

 

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs