Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

TWITTER TAKMIČENJE AMBASADE ŠVAJCARSKE U SRBIJI: GDE PREPOZNAJETE ŠVAJCARSKU U SRBIJI?

13. april 2022.

 

Ambasada Švajcarske u Srbiji u sklopu promocije novog Programa saradnje sa Srbijom za period 2022-25, pokrenula je Twitter takmicenje pod nazivom “Gde vidite Švajcarsku u Srbiji?”.

Cilj takmičenja je da se istaknu neki od najvećih rezultata ili promena ostvarenih zahvaljujući podršci Švajcarske, bliskim vezama izmedju Srbije i Švajcarske.

Odgovori se mogu odnositi na mesto, predmet ili ličnost, na vrednost koja je zajednička Srbiji i Švajcarskoj, ili na promenu u vašoj zajednici koja je omogućena podrškom Švajcarske. Možete da podelite bilo šta iz svog okruženja, a što povezujete sa Švajcarskom, švajcarskom podrškom Srbiji ili bliskim vezama između dve države.

Švajcarska je preko 30 godina posvećen partner Srbiji. Snažne političke, ekonomske, naučne i kulturne veze i značajna dijaspora u Švajcarskoj povezuju naše dve države. Švajcarska će nastaviti da podržava procese reformi u Srbiji za dobrobit njenih građana.

Kao planinska zemlja sa 49 planinskih vrhova visokih najmanje 4.000 metara, Švajcarska se ponosi svojim prelepim pejzažima i bogatim biodiverzitetom. Zaštita i očuvanje životne sredine je sastavni deo karaktera i identiteta Švajcarske. Švajcarci vole da provode vreme u prirodi. Oni uživaju u planinarenju, skijanju i vožnji bicikla i svim ostalim avanturama koje dolaze uz to!

U skladu sa tim, nezavisni žiri će prva tri pobednička tvita nagraditi specijalnim švajcarskim avanturističkim paketom.

Više informacija o uslovima takmičenja možete videti na linku Twitter contest: Where do you recognize Switzerland in Serbia?

 

 

 


 

 

 

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs